Afgelopen jaar is de locatie en activiteiten van Omnivents en Watergoed gratis beschikbaar gesteld voor Dream4kids. Trots kunnen we melden dat we de samenwerking hebben verlengd met twee jaar. Dus ook in 2015 en 2016 zal op evenementenlocatie Watergoed de Clubdag van Dream4kids plaatsvinden. Als koploper in duurzaam ondernemen past dit volledig in onze bedrijfsdoelstellingen.

Dream4Kids organiseert zo’n 100 droomdagen per jaar voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De kinderen waar Dream4kids zich op richt hebben in hun jonge jeugd een hoop te verduren gehad. Een traumatische ervaring, een vechtscheiding, het overlijden van een broertje of zusje of een uit huis plaatsing. Aan deze kinderen zie je aan de buitenkant niets, maar in iedere straat, in iedere klas en op iedere vereniging lopen deze kinderen rond.

Als onderdeel van hun therapeutisch proces bij onder andere Bureau Jeugdzorg en rouwtherapeuten bieden wij ze een droomdag. Deze dag is bedoeld om deze kinderen weer te laten zien dat er redenen zijn om vooruit te kijken en te laten dromen. Een droomdag is de ommekeer voor deze kinderen en een houvast in het therapeutisch proces dat na de droomdag gewoon doorgaat.

Na de droomdag worden de kinderen jaarlijks uitgenodigd op de Clubdag van Dream4Kids. Dream4kids verliest hen dus niet uit het oog.

Samenwerking met Omnivents en Watergoed

Evenementenorganisatie Omnivents draagt haar steentje bij en is een belangrijke sponsor voor Dream4Kids. Voor de komende twee jaar wordt de Clubdag van Dream4kids georganiseerd op evenementenlocatie en strandclub Watergoed. Waarbij Omnivents belangeloos haar activiteiten beschikbaar stelt.
Dankzij Omnivents en zijn medewerkers beleven kinderen na hun droomdag ieder jaar een prachtige Clubdag.

“Een pleegmoeder vertelde dat haar kind al maandenlang voor de Clubdag, iedere dag als hij uit school komt vraagt, of de uitnodiging voor de Clubdag er al is. Hoe mooi is dat?” vertelt Heidi Bunicich, directeur van Dream4kids.

Wil je ook meewerken aan het doen uitkomen van dromen die het verschil maken in het leven van een kind? Neem dan gerust contact op met Dream4kids.