Omnivents bestaat dit jaar 10 jaar. En dat gaan wij vieren! Op 1 april 2013 staat er een geweldige dag, met aansluitend een feest, op je te wachten. En nee, dit is geen grapje…

Omnivents het begin

Omnivents is 2003 opgericht door Joost Frijlink. Nog geen jaar later sloot Jouke van Dijk zich aan bij het bedrijf. Vanuit Arnhem werd er gezocht naar een grotere thuisbasis voor Omnivents. Watergoed in Valburg bleek de perfect locatie te zijn. Gelegen aan het water van strandpark Slijk-Ewijk, een bos om te paintballen en genoeg terrein voor gemotoriseerde activiteiten. En dan moeten we de meerdere authentieke gebouwen niet vergeten te noemen.

De veranderingen

Wie de begintijd van Omnivents heeft meegemaakt weet hoeveel er de afgelopen jaren is veranderd. Nieuwe activiteiten als: kinderpaintball, een klimpark en diverse games als discgolf. Maar ook de locatie Watergoed heeft inmiddels een transformatie ondergaan. Het grasveld aan de waterkant heeft plaats gemaakt voor een heerlijk zandstrand, de gebouwen zijn voorzien van een modern interieur en er is een facilitair centrum gebouwd met heerlijke warme douches. We vergeten nog te zeggen dat Watergoed uit is gegroeid tot een ware strandclub met heerlijke feesten in de zomer. En zo kunnen we nog even doorgaan.

Jubileumdag

We kunnen je vertellen wat de verandering zijn van de afgelopen jaren. Leuker is om het te laten zien en natuurlijk om je zelf de activiteiten te laten proberen. Het 10-jarig bestaan is hier de perfect gelegenheid voor!

Op 1 april 2013 ontvangen we je graag om 13.00 met een heerlijk drankje en een welkomstwoord. Daarna volgt een rondleiding over evenementenlocatie Watergoed. Om 14.00 staan er een aantal activiteiten op het programma. Klimmen in het nieuwe klimpark. Op deze dag introduceren we tevens de uitbreiding van het klimpark: de zipline. Maar je kan ook gaan quad rijden of stap in een windkart. Tenslotte geven we ook een 4×4 demonstratie. Een instructeur neem je mee over verschillende extreme hindernissen.
Om 17.00 beginnen we met een borrel met heerlijke hapjes. De dag sluiten we af met een feestje!

Voor wie is de jubileumdag?

Iedereen die ons kent of wil kennen is welkom op de jubileumdag. Wel vinden we het fijn als je ons laat weten dat je komt. Via onze website is inschrijven voor de jubileumdag erg eenvoudig.

We hopen je graag te zien op 1 april!