Olympisch windsurfer Dorian van Rijsselberghe zette de afgelopen weken alles op alles om zijn gouden medaille binnen te slepen tijdens de Olympische Spelen in Rio. En dat lukte! We feliciteren hem van harte met zijn overwinning.

Zijn Volkswagen Amarok blijft tijdens de Spelen stilstaan in Nederland. De campagne “Elke Dag Supporter” van Volkswagen zag hier een kans: een auto hoort namelijk niet stil te staan! Daarom is er een win-actie opgesteld, waar iedereen aan mee kon doen. Gijs Wassenaar had de eer om een maand lang op de auto van Dorian te passen. En die 4×4, die wilde hij natuurlijk goed gebruiken! Wat is er dan leuker dan terreinrijden?

De jongens uit Lisse stonden dinsdag 16 september bij Watergoed en hadden er onwijs veel zin in. Voor Omnivents instructeur Jos ook weer even wat anders, hij is immers gewend om met onze eigen Land Rover Defenders te rijden. Hij nam de winnaars mee met de Land Rover De brandschone Amarok werd goed getest en was binnen no-time vies. Maar: hoe modderiger, hoe beter!

Dorian: we hebben goed op je auto gepast! Wanneer kom je zelf een rondje off road doen met Omnivents?