Onze onvergetelijke incentives

Ben jij op zoek naar een uitdagende incentive voor jou en je relaties? Dan ben je op de juiste plek.

Expeditie Lake District

Stap aan boord van de legendarische Land Rover Defender en laat je verrassen door het betoverende landschap van Midden-Engeland, waar de natuur haar ongekende pracht tentoonspreidt. Deze reis biedt een perfecte mix van culinaire hoogstandjes en spannende 4×4 off-road avonturen, met de toegevoegde charme van nachtelijke overtochten die de dagen optimaal benutten.

Onze ervaren Omnivents instructeurs leiden de weg, bijgestaan door een lokale gids die ons door de meest adembenemende en uitdagende ‘greenlanes’ van Engeland loodst.

Het volgen van de verplichte Omnivents 4×4 cursus staat garant voor veiligheid en rijplezier voor elke bestuurder.

Het reisprogramma is als volgt:

Stap op zondagavond aan boord van de ferry van Rotterdam naar Hull, waar iedereen geniet van een eigen comfortabele hut met toilet en douche. Dineer in stijl in het à la carte restaurant aan boord. Vanuit Hull trekken we rechtstreeks naar het prachtige Lake District, waar we in de vroege middag de eerste uitdagende routes verkennen. Drie nachten brengen we door in schitterende accommodaties, waar de knisperende open haard en gezellige bar een warm welkom bieden.

De routes variëren van adembenemend mooi tot uitdagend, met panoramische vergezichten die indruk maken. Tijdens de lunch genieten we van een heerlijke BBQ-ervaring in het veld. Op donderdagmiddag nemen we afscheid van onze laatste route en keren we terug naar Hull, waar we na een rit van slechts drie uur inchecken om 06.30 uur en om 07.30 uur aan tafel schuiven voor het ontbijt. Vrijdagochtend brengt ons weer aan wal in Rotterdam, met herinneringen aan een reis die al onze verwachtingen heeft overtroffen.

 • Ervaren Omnivents instructeurs

 • Uitdagende ‘greenlanes’ van Engeland

 • Comfortabele overnachtingen

 • BBQ-ervaring tijdens de lunch

 • Fantastische reisherinneringen

Inspiratie

Expeditie Wales

Beleef een onvergetelijk avontuur in het adembenemende Wales! Op slechts een steenworp afstand vind je hier een overvloed aan natuurlijke pracht die je nergens anders op vergelijkbare afstand kunt ervaren. Deze reis belooft een ware ontdekkingsreis te worden, een ervaring die je voor altijd bij zal blijven.

Onze expeditie begint met een spannende overtocht van Hoek van Holland naar Harwich, waarbij je geniet van een comfortabele hut aan boord. Gedurende de reis verblijven we in uitstekende hotels, waar we ’s ochtends genieten van een stevig ontbijt, ’s middags smullen van heerlijke lunches en ’s avonds dineren in stijl met à la carte maaltijden, inclusief drankjes.

Je wordt begeleid door lokale gidsen die je de weg wijzen door de prachtige onverharde ‘green lanes’ van Wales, terwijl twee van onze ervaren Omnivents instructeurs je bijstaan in een Land Rover Defender. Deze routes vereisen vaak echt terreinrijden, wat zorgt voor een extra dosis avontuur. Elke dag verkennen we een ander deel van Wales, waardoor je keer op keer verrast wordt door de diversiteit van landschappen die dit land te bieden heeft.

Tijdens onze avonturen lunchen we te midden van de natuur, genietend van een heerlijke BBQ vanaf de achterklep van de Land Rover Defender. Dit alles maakt deze reis een onvergetelijke ervaring die je niet snel zult vergeten!

We vertrekken om 22.00 uur met de nachtboot van Hoek van Holland naar Harwich. Geniet van comfortabele buitenhutten en een bruisende feestavond op zee.

Na een vroeg ontbijt stappen we om 07.00 uur van boord. We trekken vervolgens richting Cambridge, Coventry, Birmingham en uiteindelijk naar Oswestry, waar we rond 14.00 uur inchecken bij ons eerste hotel. Na een instructieve middag op het 4×4 terrein staat om 19.00 uur het diner voor ons klaar.

Onder begeleiding van onze lokale gids verkennen we de prachtige 4×4 greenlanes richting het Snowdonia National Park. We genieten van een uitgebreide lunch in de natuur of, bij minder gunstig weer, in een gezellige pub. Tegen het einde van de middag rijden we naar het kustplaatsje Aberystwyth voor onze volgende overnachting. Op deze manier doorkruisen we het Verenigd Koninkrijk van oost naar west en beleven we een onvergetelijke reis.

Vandaag staat de Stratta Florida en Soar Mynnydd op ons programma. Na de lunch zetten we onze reis voort naar de Black Mountains. Tegen het einde van de dag arriveren we in het pittoreske Llandovery, waar we inchecken bij een heerlijk hotel in het centrum.

Na het ontbijt is het tijd om afscheid van elkaar te nemen. De terugreis kan naar wens worden gepland; misschien een extra dag rijden via Oxford of Cambridge, of gewoon de snelste weg naar huis nemen via de overtocht Dover-Calais. Reserveren is niet nodig, het is vergelijkbaar met het plannen van een busreis. De afstand naar de boot is ongeveer 450 km en van Calais naar Utrecht komt daar nog eens 400 km bij. Je zal ongeveer rond 20.00 uur weer thuis zijn.

Inspiratie

Expeditie Border 2 Border Holland

Ervaar de sensatie van het varen met snelheden tot wel 100 km/uur op de Waal en de Maas! Vanaf de Duitse grens naar de Noordzee in een vloot van bijna identieke 8 meter lange RIB’s, allemaal aangedreven door krachtige Yamaha buitenboordmotoren!

Dit RIB-evenement biedt een unieke ervaring waarbij je zelf de controle hebt, van Emmerich naar de Noordzee, met indrukwekkende snelheid. Het parcours is buitengewoon divers, met prachtige uiterwaarden, stedelijke omgevingen zoals Rotterdam, en imposante havens op weg naar de Noordzee. De golven op de Waal kunnen behoorlijk ruig zijn, maar voor wie nog meer uitdaging zoekt, wacht de ultieme kick op de Noordzee!

Op het hele traject zijn er namelijk geen snelheidslimieten. Ben jij er klaar voor?

Het programma in vogelvlucht:

 • 09.00 uur: Ontvangst met briefing.
 • 10.00 uur: Vertrek van de border 2 border expeditie vanuit Emmerich.
 • 12.00 uur: Lunch aan de oever.
 • 18.00 uur: Na het bereiken van de Noordzee varen we terug naar de dinerlocatie.
 • 22.00 uur: Na een rit met de touringcar komen we aan op de eindbestemming.
 • Ontvangst op Watergoed

 • Transfer naar startlocatie

 • RIB vaartraining

 • Lunch, diner en consumpties

 • Ervaren piloot

 • Transfers per touringcar

Inspiratie