Scheuren over de smalle paden, balanceren op grote hoogte en glijden over het water! Tijdens de open dag van Watergoed stonden er diverse gratis activiteiten klaar voor de bezoekers. Wie minder sportief is kon genieten op het nieuwe terras van het heerlijke weer en vernieuwde dagkaart…

Afgelopen zondag hebben meer dan duizend mensen genoten van alles wat Watergoed te bieden heeft. En het afgelopen jaar is dat steeds meer geworden. Watergoed heeft onder andere geïnvesteerd in een nieuw terras, dagkaart en nieuwe activiteiten.

Activiteiten

Vol trots kijken de medewerkers van Watergoed terug op een geslaagde dag. Zij hebben veel mensen kennis laten maken met onder andere quad rijden.
Het snelheid parcours stond als eerst op het programma. Op deze baan leer je hoe je de quad bestuurd. Daarna volgt het behendigheidsparcours, wat voor veel mensen echt een uitdaging was. Bewaar je evenwicht op de hoge obstakels en doseer het gas perfect om over de wipwap te komen.
Voor de ultieme quad beleving stond er na het overwinnen van het behendigheidsparcours de quad safari klaar. Een groep van maximaal vier personen volgde de instructeur over het ruige 4×4 terrein.

Voor de kinderen was het paintballbos geopend. Hier hebben, gedurende dag, meer dan 100 kinderen deel genomen aan het spel. Schieten, schuilen en rennen! De kinderen hebben ontzettend veel plezier gehad.

Ook het klimpark is geschikt voor kinderen. Hier hebben zij op grote hoogte diverse hindernissen overwonnen. Het klimpark op Watergoed is niet alleen geschikt voor kinderen. Ook voor volwassen is hier veel, en soms nog meer dan voor kinderen, uitdaging.

Tenslotte lag in het water de nieuwe Gliss Speed klaar om uit te proberen. Met deze 1-persoons waterkart glijd je met 25 kilometer per uur over het water. In het water van evenementenlocatie Watergoed is een parcours uitgezet.

Strandclub Watergoed

Eén van de grootste transformatie van strandclub Watergoed is het nieuwe terras. Alle verhogingen zijn verdwenen, wat het terras nog groter maakt. Hippe plantenbakken met (palm)bomen en bloemen kleden het terras aan. Door de combinatie met het steigerhout meubilair is er nu een stukje Ibiza te vinden in Valburg.
Op de tafels was de nieuwe dagkaart te vinden. Met onder andere heerlijke platters, waar genoeg verschillende hapjes op liggen voor iedereen.