Omnivents kijkt terug op een geslaagd jubileumfeest, welke op maandag 01 april jongstleden op evenementenlocatie Watergoed gevierd werd. Wat ging de dag snel voorbij! Familie, vrienden en relaties van Omnivents hebben genoten van de activiteiten, hapjes en uiteraard een heerlijk drankje.

De start van de dag

Om één uur begon het strandpaviljoen en de kapschuur zich al aardig met mensen te vullen. Prachtige bonbons, brandende houtkachels en kaarsen zorgden voor een mooi decor. Om half twee begon directeur Jouke van Dijk met zijn speech. Na een kort welkomstwoord was het tijd om stil te staan bij de afgelopen 10 jaar. Jouke van Dijk legde dit uit aan de hand van een tijdlijn van wel 6 meter. Per jaar staan hier de hoogtepunten weergegeven. Naast een terugblik van de afgelopen 10 jaar opende Jouke van Dijk en Joost Frijlink het nieuwe seizoen van strandclub Watergoed.

Activiteiten

Voor de kinderen begon het programma met paaseieren zoeken. Met een mandje in hun handen begonnen de kinderen aan een zoektocht. Nadat de eieren waren gevonden deelde instructeur Mark Ates de kinderen in twee groepen: een kinderpaintball -en klimpark groep. De kinderen die kozen voor paintballen stapten in een raftboot om bij het paintballbos te komen. Niets is spannender dan paintballen. Althans, het klimpark bleek ook een uitdaging! Grote ogen en tong uit de mond, de kinderen liepen in opperste concentratie over de hindernissen.

Naast een activiteitenprogramma voor kinderen was er voor volwassen ook veel te beleven. Een 4×4 demonstratie, mee rijden met een ervaren instructeur Koen van Hulst over de hindernissen zoals de hoge brug. Of quad rijden op de verschillende banen. Het hoogtepunt was de opening van de nieuwe zipline, welke wel 180 meter lang is.

De afsluiting

Na de activiteiten stond er voor iedereen een heerlijk hapje klaar. Dim sum, kippenkluifjes, hamburgers en saté. Met een biertje en wijntje werd er volop gekletst en gelachen.
DJ Lungarno, de resident DJ van Omnivents, draaide heerlijke beats.

Heb je het feest gemist?
Bekijk dan hier de foto’s of bekijk deze op Facebook

Reacties

“Het was super gezellig en goed verzorgd! Wat een mooie tokkelbaan hebben jullie nu, ben benieuwd hoe dat van het zomer gaat :)”

“Was weer top…..”

“Het feest was leuk! Dank heren!”

“Was top geregeld boys. Iedereen genoot jong en oud”