Stichting Dream4kids trekt zich het lot van kinderen die op jonge leeftijd een ernstige traumatische ervaring hebben gehad. Dream4kids doorbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen in zitten. Door de wensen van kinderen met een trauma te vervullen. Met als doel ze moed en energie te geven om weer in dromen te geloven. Dit jaar was evenementenlocatie Watergoed de plek voor de clubdag van Dream4kids.

Clubdag 2014

Op een mooie en zonnige zondag 8 juni 2014 vond op Watergoed de jaarlijkse clubdag voor Dream4Kids plaats. Om 10:00 kwamen alle droomkinderen met hun ouders, broertjes en zusjes binnen en werden ze van harte welkom geheten door ambassadrice Tanja Jess.

Activiteiten op Watergoed

Na het warme onthaal mochten de stoere piraten en prinsessen gaan deelnemen aan alle activiteiten die deze dag speciaal voor hen georganiseerd waren. Van cupcakes versieren en een make-over photoshoot tot stoere activiteiten als quad rijden en paintballen. Voor ieder wat wils!
In het begin van de middag werden alle activiteiten even stilgelegd en kon iedereen gaan genieten van de optredens van Kevin (CHIPZ) en Stars.

Eten en drinken

Tijdens de gehele dag was er de mogelijkheid lekker te eten en te drinken. Op de speciaal ingerichte foodcorner was er van alles te verkrijgen. De broodjes hamburger, pizza, frites en pannenkoeken waren niet aan te slepen. Uiteraard was er ook nog plaats voor een lekker, verfrissend ijsje om even af te koelen in het zomerse weer.

Afsluiting met optredens

Om 17:00 uur kwam iedereen weer bij elkaar en begon de gezamenlijke afsluiting van de Dream4Kids Clubdag. En wat is een afsluiting zonder spetterend optreden… Hiervoor kwamen niemand minder dan Joey Hartkamp en Frans Bauer optreden!

 

★★STARZ★★ @Starz_Official  ·  8 jun.
Te gek optreden gedaan vandaag voor @Dream4Kids we mochten daarna nog tokkelen, Quad rijden en in de jeepsafari!!

Tanja Jess @tanjajess  ·  8 jun.
Niemand minder dan #FransBauer maakt t feest hier compleet! @Dream4kids #clubdag @omnivents @watergoed