Wat kunnen we voor je doen?

TEAM = Together Everyone Achieves More
Joost Frijlink
Joost FrijlinkDirecteur/ eigenaar
Joost is sinds 2003 eigenaar van Evenementenorganisatie Omnivents en Watergoed. Hij maakt er een sport van om de allerbeste evenementen te organiseren. Hij houdt van lekker eten en en goed glas wijn.
Zijn liefde voor Engeland maakt dat hij graag met een groep richting Wales of Lake District vertrekt, waar uiteraard ook iedere lunch bereid wordt vanaf de bbq op de achterklep van de Land Rover.

‘Het leven is te kort om slechte wijn te drinken’, Joost Frijlink

Koen van Hulst
Koen van HulstOperations
Koen is onze creatieve Operations Manager met een afwisselende dag invulling. Land Rovers schoonmaken is het enige waar hij van baalt. In zijn vrije tijd doet hij eigenlijk exact hetzelfde als tijdens werktijd, namelijk 4×4 rijden, motor rijden of met zijn Land Rover reizen. Hij heeft zijn droombaan gevonden!

‘Het leven is leuk’, Koen van Hulst

Janou Heetkamp
Janou HeetkampSales
Janou is sinds april 2019 werkzaam binnen het team van Watergoed en Omnivents, na het afronden van haar studie Leisure manager aan de NHTV.
Gezelligheid, vrienden en familie staan hoog in het vaandel. Leuke festivalletjes, korfbal en met goed weer op het terras borrelen is wat ze leuk vindt om te doen in haar vrije tijd. Reizen, de wereld zien staat daarbij ook hoog op haar to do list.
Ze vindt het belangrijk de gasten het event te laten beleven zoals ze dat voor ogen hadden zodat ze met een goed gevoel naar huis gaan!

“Als je goed kijkt, zie je iedere dag iets moois”, Janou Heetkamp

Jet Jansen
Jet JansenMarketing & Communicatie
Per 1 november 2016 neemt Jet de afdeling Marketing en Communicatie voor haar rekening. Buiten haar werk is zij veel te vinden op het hockeyveld of achter de naaimachine. Een gezellig avondje uit slaat zij ook zeker niet af, of dat nou het theater is of een sportieve activiteit, graag altijd wel met een afsluitende borrel!

“If someone tells you that you have enough shoes, stop talking to them. You don’t need that kind of negativity in your life”, Jet Jansen

Lisanne Wolterink
Lisanne WolterinkMarketing & Communicatie
Vanaf juli 2021 zal Lisanne het team van Omnivents en Watergoed versterken op de afdeling marketing & communicatie. Van origine een echte Achterhoekse met veel hobby’s en een grote passie voor de gastvrijheidsbranche. Als het even kan is ze buiten te vinden en er gaat geen dag voorbij zonder te sporten. Mountainbiken, een rondje met de racefiets, hiken of suppen. En het liefst rolt ze ook dagelijks haar yogamat even uit. Daarnaast is ze een enorme muziekliefhebber en ze vult haar vrije tijd met gezellige momenten (lees: lekker eten en drinken) met vrienden en familie. Maar ook wordt zij enthousiast van schilderen, fotograferen en het opknappen van tweedehands spullen.

“No worries”, Lisanne Wolterink

Julius van den Hoogen
Julius van den HoogenSales
Sinds maart 2020 is Julius verantwoordelijk voor alle zaken rondom sales & events bij Omnivents en Watergoed . Julius heeft veel ervaring opgedaan binnen de evenementen-, toerisme- en wijn- en drankindustrie in zowel binnen als buitenland.

“.. “, Julius van den Hoogen