Wat kunnen we voor je doen?

TEAM = Together Everyone Achieves More
Joost Frijlink
Joost FrijlinkDirecteur/ eigenaar
Joost is sinds 2003 eigenaar van Evenementenorganisatie Omnivents en Watergoed. Hij maakt er een sport van om de allerbeste evenementen te organiseren. Hij houdt van lekker eten en en goed glas wijn.
Zijn liefde voor Engeland maakt dat hij graag met een groep richting Wales of Lake District vertrekt, waar uiteraard ook iedere lunch bereid wordt vanaf de bbq op de achterklep van de Land Rover.

‘Het leven is te kort om slechte wijn te drinken’, Joost Frijlink

Jet Jansen
Jet JansenMarketing & Communicatie
Per 1 november 2016 neemt Jet de afdeling Marketing en Communicatie voor haar rekening. Buiten haar werk is ze graag met plantjes en creatief bezig. Een gezellig avondje uit slaat zij ook zeker niet af, of dat nou het theater is of een sportieve activiteit, graag altijd wel met een afsluitende borrel!

“If someone tells you that you have enough shoes, stop talking to them. You don’t need that kind of negativity in your life”, Jet Jansen

Lisanne Wolterink
Lisanne WolterinkMarketing & Communicatie
Vanaf juli 2021 zal Lisanne het team van Omnivents en Watergoed versterken op de afdeling marketing & communicatie. Van origine een echte Achterhoekse met veel hobby’s en een grote passie voor de gastvrijheidsbranche. Als het even kan is ze buiten te vinden en er gaat geen dag voorbij zonder te sporten. Mountainbiken, een rondje met de racefiets, hiken of suppen. En het liefst rolt ze ook dagelijks haar yogamat even uit. Daarnaast is ze een enorme muziekliefhebber en ze vult haar vrije tijd met gezellige momenten (lees: lekker eten en drinken) met vrienden en familie. Maar ook wordt zij enthousiast van schilderen, fotograferen en het opknappen van tweedehands spullen.

“No worries”, Lisanne Wolterink

Julius van den Hoogen
Julius van den HoogenSales
Sinds maart 2020 is Julius verantwoordelijk voor alle zaken rondom sales & events bij Omnivents en Watergoed . Julius heeft veel ervaring opgedaan binnen de evenementen-, toerisme- en wijn- en drankindustrie in zowel binnen als buitenland.

“Investeer in herinneringen “, Julius van den Hoogen

Martin Kornegoor
Martin KornegoorHoofd operations
Onze Hoofd Operations Martin is; sportief, enthousiast, feestbeest en houdt van uitdagingen. Wat heeft hij niet gedaan? Skileraar geweest? Check. Duiken, parachutespringen? Check. Alles waar adrenaline bij komt kijken heeft hij al eens gedaan en ervaren. En niet alleen in Nederland maar op veel verschillende plekken op de wereld. Geboren en getogen in Dieren en elke dag is hij bij Watergoed te vinden waar hij adrenaline krijgt van het perfect uitwerken van events met zijn team van Omnivents. Hard werken, mensen blij maken en na afloop samen proosten op een mooie dag. Hij nodigt jou en je collega’s graag uit om de adrenaline te komen ervaren bij Omnivents…..

“Wij doen niet aan regen”, Martin Kornegoor