Wat kunnen we voor je doen?

TEAM = Together Everyone Achieves More
Joost Frijlink
Joost FrijlinkDirecteur/ eigenaar
Joost is sinds 2003 eigenaar van Evenementenorganisatie Omnivents en Watergoed. Hij maakt er een sport van om de allerbeste evenementen te organiseren. Hij houdt van lekker eten en en goed glas wijn.
Zijn liefde voor Engeland maakt dat hij graag met een groep richting Wales of Lake District vertrekt, waar uiteraard ook iedere lunch bereid wordt vanaf de bbq op de achterklep van de Land Rover.

‘Het leven is te kort om slechte wijn te drinken’, Joost Frijlink

Jos Pagen
Jos PagenSales
Jos is 31 jaar eigenaar van TimeOut Events geweest en heeft zich per 1 maart 2018 bij het team van Omnivents gevoegd. Zijn specialiteit is het organiseren van professionele maatwerk evenementen op externe locaties. Zijn creatieve geest bedenkt de meest gave en veelzijdige concepten, afgestemd op de doelstellingen van de opdrachtgever.

‘Leef… alsof het je laatste dag is’, Jos Pagen

Koen van Hulst
Koen van HulstOperations
Koen is onze creatieve Operations Manager met een afwisselende dag invulling. Land Rovers schoonmaken is het enige waar hij van baalt. In zijn vrije tijd doet hij eigenlijk exact hetzelfde als tijdens werktijd, namelijk 4×4 rijden, motor rijden of met zijn Land Rover reizen. Hij heeft zijn droombaan gevonden!

‘Het leven is leuk’, Koen van Hulst

Jos Derksen
Jos DerksenEvents
Jos werkt sinds 2012 bij Omnivents als allround instructeur en sinds begin 2015 als operations manager assistent. Tegenwoordig is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van alle evenementen, de schakel tussen sales en uitvoering. Geen evenement is hem te gek, hij zorgt er met veel plezier en creativiteit voor dat ieder event een groot succes wordt. Wanneer de klant met een glimlach en kick onze locatie verlaat, dan is zijn werkdag compleet.
Daarnaast staat Jos nog graag als instructeur voor de groep. Als het aan hem ligt het liefst tijdens het offroad terrein rijden.

“Use time creatively”, Jos Derksen

Lianne Mol
Lianne MolSales
Lianne werkt sinds 2016 bij Omnivents en Watergoed op de afdeling Sales. Na haar stage in 2016, voor de opleiding Event Management in Utrecht, is ze blijven plakken.
Een gezellig middagje winkelen met vriendinnen, leuke (food)-festivalletjes bezoeken en skiën zijn bezigheden die ze zeker niet laat vallen. Daarbij ze is minstens zo gek op reizen, gezelligheid én natuurlijk het organiseren van evenementen!
Ze vindt het belangrijk dat iedere gast Watergoed verlaat met een lach en een mooie herinnering!

“Wacht niet op een goede dag, maak er een”, Lianne Mol

Janou Heetkamp
Janou HeetkampSales
Janou is nieuw binnen het team van Watergoed en Omnivents. Zij is hier april 2019 begonnen na het afronden van haar studie Leisure manager aan de NHTV.
Gezelligheid, vrienden en familie staan hoog in het vaandel. Leuke festivalletjes, korfbal en met goed weer op het terras borrelen is wat ze leuk vindt om te doen in haar vrije tijd. Reizen, de wereld zien staat daarbij ook hoog op haar to do list.
Ze vindt het belangrijk de gasten het event te laten beleven zoals ze dat voor ogen hadden zodat ze met een goed gevoel naar huis gaan!

“Als je goed kijkt, zie je iedere dag iets moois”, Janou Heetkamp

Jorg van de Water
Jorg van de WaterEvents
Jorg loopt al wat jaartjes mee en heeft een enorme groei meegemaakt, hij voelt zich het prettigst wanneer hij zich vol kan storten op een project en geniet van enthousiaste reacties van groepen. Als nevenactiviteit zit hij in de organisatie van de personeelsvereniging.
Speciaalbiertjes zijn altijd welkom; thuis, in de kroeg of op een speciaalbierfestival.

“Mistakes are the portals of discovery”, Jorg van de Water

Sophie Meijer
Sophie MeijerEvents
Sophie is een bekende binnen Omnivents. Na haar stage in 2016, voor de opleiding CIOS Management, is ze blijven werken als instructeur en ondersteunde zij reeds meerdere afdelingen binnen het bedrijf. Als dame wist ze zich goed staande te houden in het team ‘sportief’. Na een korte uitstap naar de sales keert ze terug en gaat ze nu de uitdaging aan om haar kennis en ervaring in te zetten voor de afdeling Events op kantoor.
In haar vrije tijd besteed ze de uren graag aan scouting en skiën, waarin ze ook nog les geeft. Van sushi wordt ze heel erg blij.

“Als je er niet vrolijk van wordt, doe het dan niet”, Sophie Meijer

Jet Jansen
Jet JansenMarketing & Communicatie
Per 1 november 2016 neemt Jet de afdeling Marketing en Communicatie voor haar rekening. Buiten haar werk is zij veel te vinden op het hockeyveld of achter de naaimachine. Een gezellig avondje uit slaat zij ook zeker niet af, of dat nou het theater is of een sportieve activiteit, graag altijd wel met een afsluitende borrel!

“If someone tells you that you have enough shoes, stop talking to them. You don’t need that kind of negativity in your life”, Jet Jansen