Contact 2017-03-02T09:00:46+00:00

Contact

Omnivents is een organisatie- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in avontuurlijke evenementen. Wij zijn hét adres voor de organisatie van uw bijzondere evenementen, in alle soorten en maten! Actie en avontuur staan centraal en natuurlijk de beste kwaliteit. We presenteren  met plezier onze speciale aanpak. Daarin streven we naar het overtreffen van jouw verwachtingen!

Joost Frijlink
Joost FrijlinkDirecteur/ eigenaar
Joost is sinds 2003 eigenaar van Evenementenorganisatie Omnivents en Watergoed. Hij maakt er een sport van om de allerbeste evenementen te organiseren. Hij houdt van lekkere wijn op zaterdagavond en ook van een lekker wedstrijdje hockey op zondagochtend. Een moeilijke combinatie dus!

‘Het leven is te kort om slechte wijn te drinken’, Joost Frijlink

Sanne Krijnen
Sanne KrijnenAccountmanager
Sanne is al sinds april 2006 actief als oproep instructeur bij Omnivents, gedurende zijn carrière werd de liefde voor Omnivents als maar groter. Deze liefde werd beantwoord met een functie binnen de Sales als accountmanager en zoals bij elke liefde gaat Sanne door het vuur om de verwachtingen te overtreffen!

‘Life’s greatest challenge, is never daring to take one’, Sanne Krijnen

Sander de Wilde
Sander de WildeAccountmanager
Sander is werkzaam als accountmanager bij Omnivents en zorgt voor een perfecte afstemming van jouw wensen en voor de organisatie van uw evenement. Als er golven zijn ligt Sander het liefst met zijn surfplank in de Noordzee of in een verre warme oceaan. Ook houdt hij van gitaar spelen en is het zijn ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen door ervaring en studie, nu is hij bezig met NIMA B.

‘Wacht niet op een goede dag, maak er een!’, Sander de Wilde

Koen van Hulst
Koen van HulstOperations Manager
Koen is onze creatieve Operations Manager met een afwisselende dag invulling. Land Rovers schoonmaken is het enige waar hij van baalt. In zijn vrije tijd doet hij eigenlijk exact hetzelfde als tijdens werktijd, namelijk 4×4 rijden, motor rijden of met zijn Land Rover reizen. Hij heeft zijn droombaan gevonden!

‘Het leven is leuk’, Koen van Hulst

Jos Derksen
Jos DerksenOperations Manager assistent
Jos werkt al 3 jaar bij Omnivents als allround instructeur en sinds begin 2015 als operations manager assistent. Hij zorgt er met veel plezier en creativiteit voor dat het event een groot succes wordt. Wanneer de klant met een glimlach en kick onze locatie verlaat, dan is zijn werkdag compleet. Naast het coördineren staat Jos nog graag als instructeur voor de groep. Als het aan hem ligt het liefst tijdens het offroad terrein rijden.

“Use time creatively”, Jos Derksen

Wim Schouten
Wim SchoutenHorecamanager
Wim is sinds 2015 werkzaam bij Watergoed en Omnivents als horecamanager. Hij houdt ervan om het zijn gasten naar hun zin te maken en geniet van de gezelligheid en van het leven in volle glorie. Buiten het werk kookt hij graag.

“Je komt jezelf tegen, waar je ook gaat.”, Wim Schouten

Jet Jansen
Jet JansenMarketing & Communicatie
Per 1 november 2016 neemt Jet de afdeling Marketing en Communicatie voor haar rekening. Buiten haar werk is zij veel te vinden op het hockeyveld of achter de naaimachine. Een gezellig avondje uit slaat zij ook zeker niet af, of dat nou het theater is of een sportieve activiteit, graag altijd wel met een afsluitende borrel!

“If someone tells you that you have enough shoes, stop talking to them. You don’t need that kind of negativity in your life”, Jet Jansen