Land Rover vakantiebeurs

Vakantiebeurs voor de avonturier

Een beurs voor de beginnende avonturier maar ook de diehards kunnen hier terecht voor tips tricks en het delen van ervaringen.

“Wederom een succesvolle editie van de 4×4 Vakantiebeurs van de Land Rover Club Holland, na het succes van de vorige edities.

Opbouw 
De beurs is een tweedaags evenement waarbij gasten zonder entreebewijs welkom zijn.
Doordat de organisator een groot netwerk heeft is de opkomst van alle 18 edities hoog.
Standhouders en organisatie arriveren op de aankomst dag, de vrijdag. Het terrein wordt ingericht en de Land Rovers staan over het terrein verspreid.
Deze beurs trekt een groot aantal avontuurlijke reizigers aan, zij blijven dan ook op het terrein slapen.
Dat is geen probleem aangezien Watergoed de faciliteiten heeft om ’s ochtends op te frissen in het facilitair centrum.

Zaterdag
Zaterdag ochtend wordt er eerst voor de organisatie een ontbijt bereid. De catering wordt opgestart en rond het middaguur opent de poort voor de gasten van het evenement. Door de evenementenlocatie, Watergoed worden overdag gerechten bereid op de barbecue en er zijn her en der uitgifte punten voor drank.
Naast de standhouders die bezocht kunnen worden, zijn er diverse activiteiten te ondernemen. Voor kinderen en volwassenen, zo is er een klimmuur, een RC baan, een quad ervaring, RIB varen en ga zo maar door.

Zondag
De laatste dag van het evenement. Tot de middag zijn er wederom volop activiteiten en workshops, Op deze zonovergoten dag stroomt het terrein alweer snel vol. Einde middag is er nog een samenkomst met de standhouders waarna zij hun weg vervolgen.

Op naar de vakantiebeurs in 2023

Hoe en wat?

  • 3e week oktober

  • 4000 bezoekers

  • Gratis toegankelijk

  • Klimmuur, RIB varen, quadrijden,  RC programma

  • Catering: saté van de barbecue, vers gesneden friet, saucijzenbroodjes en vers appelgebak

Inspiratie