Relatie event

SIDN

Jouw wereld. Ons domein.

De eerste editie was een succes, waarom niet herhalen? Enigszins aangescherpt en verbeterpunten naar aanleiding van de eerste editie waren doorgevoerd waardoor de organisatie nog strakker stond. Vanaf de ochtend werd er druk gebouwd om de locatie tip top in orde te hebben! De Jachtkamer, Kapschuur, tipitenten en terrassen waren gereserveerd voor de gasten van SIDN.

Na het welkomstwoord van de directie stonden voor de ca. 200 gasten diverse activiteiten gereed. In de kapschuur was een tafelvoetbalmatch gaande, op het grote projectiescherm werd met de beamer de tussenstand geprojecteerd.
Voor de liefhebbers was er de mogelijkheid om in een Land Rover Defender te stappen en een demo mee te rijden. Een chauffeur rijdt je dan door het Off Road terrein waar diverse obstakels/hindernissen zoals sideslopes, elephantsteps, waterbakken, beklimmingen en afdalingen onderdeel van zijn.

Ook kon men ondervinden hoe makkelijk of moeilijk golfen kan zijn tijdens een potje Aqua golf. Vanaf een afslagmatje op het strand deden velen pogingen om de ballen in de hoepels te krijgen. Te kort, te lang, teveel naar rechts of teveel naar links kwam vaker voor dan een bal in de hoepel, maar toch lukte het een aantal keer.

In de photobooth kon men de meest maffe attributen opzetten en aantrekken om daarmee op de gevoelige plaat vastgelegd te worden. Alleen of met relaties. Je ontving direct bij het verlaten van de caravan een geprinte foto met daaronder het logo van SIDN, een super leuk aandenken voor eenieder om mee naar huis te nemen.

Vanaf 18:00 uur stond het festival food gereed, vanuit diverse stands verdeeld over de locatie serveerde de koks ieder een eigen heerlijk gerecht. Vervolgens werd een dessert & koffiebar geopend waar men het diner kon afsluiten. De relaxte en sfeervolle tonen van de DJ klonken nog tot 21.00 uur door waarna de gasten richting huis vertrokken.

Wat en hoe?

  • Borrelplatters

  • Terras quiz met tablets

  • Land Rover demo

  • Aqua golf

  • Tafelvoetbal

  • Photobooth

  • Festivalfood

  • Dessert & koffie bar

“Wij werken nu 2 jaar naar volle tevredenheid samen met Omnivents voor onze SIDN BBQ. Ze denken met je mee, zijn flexibel én doen hun uiterste best om er een mooi event van te maken. Daarnaast is het Watergoed gewoon een prachtige locatie met een ongedwongen sfeer, heerlijk eten, vriendelijk personeel en heel veel mogelijkheden voor leuke activiteiten. Wij komen volgend jaar zeker weer!”

SIDN

Inspiratie