SIDN Relatie BBQ event

SIDN

7 juli 2016 kwamen ze over de brug van Watergoed lopen: tientallen fanatieke mensen met matchende teampolo’s. Het was weer tijd voor het Relatie BBQ event van SIDN. Dat betekent activiteiten, lekker eten vooral genieten van een vakantiegevoel!

SIDN is een stichting en beheert het .nl domein. Ook deelt zij kennis en steunt initiatieven voor een beter internet.  SIDN vindt het ontzettend belangrijk om in contact te komen en blijven met de registars, de bedrijven die de domeinen verkopen. Elk jaar in december organiseert SIDN een formeel relatie-event, met als doel om te sparren over wat er speelt. Naast een formeel event, organiseren zij jaar voor de zesde keer een informeel event. Traditiegetrouw op de laatste donderdag voor de zomervakantie, een BBQ. Deze is laagdrempelig voor de relaties. Een BBQ event van SIDN is niet compleet zonder tafelvoetbal.

Tafelvoetballen?

Dat zien we niet vaak bij Watergoed. Volgens SIDN is tafelvoetballen een begrip voor de evenementen. “Alle bedrijven hebben er eentje staan, als je de hele dag achter je computer en soms moet je je hoofd even leegmaken. Dat hoort er gewoon bij!”

Zo gezegd zo gedaan: de hele Kapschuur stond vol met tafelvoetbaltafels, met in het midden een grote beker. Wat zag dat er leuk uit!

Het programma

Voor de afwisseling was er de mogelijkheid om te aqua golfen. Eens wat anders! Een activiteit die prima te combineren is met een BBQ, ook een biertje drinken tussendoor is geen probleem met aqua golf! Daarna heerlijk genoten van het festival food.

En de reacties? “Heel positief: een mooie locatie, relaxte sfeer, geweldig strandje, lekker eten en leuke activiteiten.”

Inspiratie