Personeelsevenement

SD Events – OIM orthopedie

In samenwerking met SD events organiseerde Omnivents een personeelsevenement voor het Groningse bedrijf OIM Orthopedie. OIM vierde haar 35e bestaansjaar en wilde flink uitpakken!

Het programma

Op vrijdag 30 september 2016 werden 320 gasten in stijl ontvangen bij de brug van Watergoed. Er stond een mooie avond te wachten, met een flinke dosis entertainment! Op het strand bij de recreatieplas stond Dennis van der Geest met complete DJ booth in de Land Rover 130 van Omnivents te draaien. Zó trap je een geweldige avond af. Dit beloofde veel goeds voor de rest van de avond.

Aan hongerige gasten was ook gedacht: tijdens de set van Dennis van der Geest liepen de gasten langs de verschillende festival food stands, voor ieder wat wils! Na een korte toespraak van de directie vanaf het strand, genoten de gasten van een heuse flyboard show. Gerard Ekdom nam plaats achter de DJ booth en Douwe Bob gaf een intiem kampvuurconcert op het strand. Wat een ontzettend mooi gezicht! Aan activiteiten tussendoor was ook gedacht: zo stond er een Photobooth, kon je Aqua Golfen en de Breakout Room bezoeken.

Een ding is zeker: over dit feest gaat nog lang nagepraat worden!

Wat en hoe?

  • Personeelsevenement voor 35 jarig jubileum

  • 320 gasten

  • Entertainmentprogramma

  • Festival Food plein

“Precies twee weken geleden vierde OIM orthopedie haar 35 jarige jubileum. De boodschap was ‘kom maar met een plan’. Het resultaat was een een bijzondere avond waar het personeel nog lang over na zal praten met optredens van o.a. Gerard Ekdom en Douwe Bob. Qua organisatie en beleving was dit voor mij één van de hoogtepunten van 2016 tot nu toe. Vooral door er zelf aan herinnerd te worden hoe mooi het is om steeds weer nieuwe plannen te mogen bedenken voor verschillende opdrachtgevers op nieuwe locaties.”

SD Events

Inspiratie