Businessclub evenement

NUL24

Op dinsdag 6 september 2016 organiseerde Omnivents een evenement voor de businessclub nul24, genaamd ‘Need for speed’. Deze club, bestaande uit Nijmeegse ondernemers, heeft bij ons in Valburg een actieve maar vooral een relaxte dag gehad waarin spanning en gezelligheid volop vertegenwoordigd werden.

Onder het genot van een zonnetje en een prachtig uitzicht over het water, werd men van harte welkom geheten met een heerlijke lunch en een verse kop koffie. Nadat de buiken gevuld waren, heeft iedereen een overall aangetrokken en zijn zij met de instructeurs op pad gegaan! Men stapte in de stoere Land Rovers Defenders en in de toffe RIB (Rigid Inflatable Boat). Uiteraard ging het bij het RIB varen om snelheid! Met een zekere 100 kilometer per uur raasden zij over de Waal vanuit Valburg. Op wat natte kleren na alleen maar lachende gezichten. Met de quads werd zowel het snelheidsparcours alsook de behendigheidsbaan afgelegd. Een klein wedstrijdje werd natuurlijk wel gehouden.

Na deze actieve en vooral sportieve namiddag, was er tijd voor ontspanning! Een gezellige borrel is het perfecte moment om de spannende verhalen van de activiteiten met elkaar te delen en te genieten van een heerlijk koud biertje of wijntje!

Wat en hoe?

  • Businessclub evenement “Need for speed”

  • Ruim 40 gasten

  • Entertainmentprogramma

  • Afsluitende netwerkborrel

“Kon je er dit jaar niet bij zijn? No worries. Gezien de enthousiaste reacties komt er zeker een vervolg!”

Nul24

Inspiratie