Medewerkers Festival

MVGM Festival

In opdracht van Raad & Daad organiseerde Omnivents het MVGM festival op Evenementenlocatie Watergoed.

“Wij horen vaak van onze opdrachtgevers dat ze hun medewerkers het gevoel willen geven een grote familie te zijn. Of je nou in Groningen of in Maastricht werkt – iedereen heeft dezelfde instelling, voelt zich verbonden met zijn werkgever en werkt niet met collega’s maar met vrienden. Merendeels van de week ben je immers op je werk te vinden. Het MVGM Festival is een voorbeeld van hoe je op een ongedwongen manier je medewerkers samenbrengt. Informele kernwaarden sessies werden gecombineerd met een spraakmakend feest in festival sfeer. Gegarandeerd een dag waar de medewerkers nog lang over na zullen praten.” Aldus Jolanda Slee, eventmanager bij Raad & Daad.

Om bovenstaande mogelijk te maken werd Watergoed volledig omgetoverd tot MVGM festivalterrein. Bij aankomst kon je er al niet meer omheen; je waande je direct op het MVGM festival. Er werd volledig in festivalsferen gedecoreerd. Borden werden overgeplakt met gepersonaliseerde signing, verspreid over het terrein wapperde de vele vlaggen in de wind en ook de tafelsetting werd niet overgeslagen.

Naast de bestaande binnenruimtes zijn er 3 tenten geplaatst voor de kernwaarden sessies. Voor het foodfestival zijn twee pleinen ingericht om de drukte per plein te verlichten. Bars stonden verspreid over de locatie. Het podium is aan de rand van het water geplaatst. Wanneer je tijdens het dansen langs het podium opkeek had je een prachtig weids uitzicht.

Naast het inhoudelijke gedeelte met de kernwaarden sessies was er ook vermaak in de vorm van een DJ bus waar je je uit kon leven of de zweefmolen om je met hoge snelheid in de rondte te laten draaien. Voor het extra vrolijke tintje werden zonnebrillen en lichtstaafjes uitgedeeld. Deze staafjes gaven extra sfeer op de dansvloer en terrassen terwijl de schemer intrad.

Na een groot en erg gezellig feest vertrok men gezamenlijk weer huiswaarts in de bussen die hen op stonden te wachten. Een geslaagd festival als resultaat.

Wat en hoe?

  • 500 personen

  • 12:00-21:00 uur

  • Centrale opening hoofdpodium

  • Informele kernwaarden sessie

  • Zweefmolen | silent disco | DJ

  • Food & drinks festival

  • Feestelijke afsluiting met band

Inspiratie