Naamspresentatie

Humanitas wordt Humankind

Watergoed en Omnivents zijn er klaar voor! De locatie ziet er fantastisch uit, het gehele terrein is gereserveerd en de signing is gepersonaliseerd.

Om 14:00 uur arriveren de gasten met bussen vanuit heel het land voor het BLOEIFESTIVAL. Bij het uitstappen wordt iedereen van harte welkom geheten terwijl tegelijkertijd het e-ticket wordt gescand. Wanneer zij vervolgens de brug oversteken staat daar het management dat hen begroet en verwijst richting het strand.

Aan de waterkant staat het podium opgebouwd alwaar de openingsact plaats zal vinden. Het draait deze dag om de naamswijziging: Kinderopvang Humanitas wordt Humankind. Middels een interview vertelt het management nogmaals waar het bedrijf voor staat, de aanleiding voor deze dag en bedankt hun medewerkers. Aansluitend is het tijd voor de onthulling van de nieuwe naam. Tromgeroffel volgt en vervolgens rollen 2 doeken van 8 meter naar beneden uit. De nieuwe naam is bekend! Veel tijd om het erover te hebben is er niet, want vrijwel direct start het activiteitenprogramma. Gedurende twee uur vermaken de gasten zich met tal van workshops en activiteiten.

Na afloop van het activiteitenprogramma komt men allen weer richting het terras, hier staat de muziek aan en kan men langs de diverse stands lopen voor het Festival food. Domien Verschuren weet de geluidsknop goed te vinden en draait vele hits en verzoeknummers. Het duurt eventjes maar dan gaan de eerste dames dansen, de rest volgt al gauw en binnen no time wordt er volop geswingd.

Stipt 20.00 uur is het evenement afgelopen. Iedereen vertrekt tegelijkertijd richting huis met dezelfde bus als waar men mee aan kwam. Bij het weggaan overhandigen de medewerkers van Watergoed en Omnivents iedereen nog een flesje water en wordt eenieder bedankt voor hun komst en deelname. Nog even alle bussen uitzwaaien en iedereen is weer op weg richting huis met een fantastische ervaring op zak.

Wat en hoe?

  • 1000 personen

  • 14:00 – 20:00 uur

  • Spectaculaire opening

  • Tal van activiteiten en workshops

  • Food & drinks festival

  • Feestelijke afsluiting met DJ

Inspiratie