Trainingsdag

De Connectie

Op een donderdag in juli mochten wij de trainingsdag van De Connectie verzorgen. Dankzij een prettig voortraject en buitengewoon fijne samenwerking konden wij een fantastisch evenement neerzetten. Een gedeelte van de locatie werd exclusief afgehuurd en 3 grote pagodetenten werden erbij geplaatst.

De dag begon met verse fruitsappen en smoothies waarna een korte vergadering gehouden werd. Deze werd eenmalig onderbroken voor een healthy break met wraps. De vergadering gold als kick-off van de dag waarna men uiteen ging in 8 verschillende workshops. Waaronder; De levende hersentest (persoonlijk leiderschap), Duplo building game en Talent kamers.

De feestelijke afsluiting werd gedaan met een festivalfood plein en live muziek van De Platenbus. Het festivalfood plein bestond uit diverse standjes met onder andere: getrancheerde runderlende, vis van de barbecue, broodjes hamburger, kip saté, Vlaamse frieten, vers gebakken pizza’s uit de houtovens, diverse wraps en verse salades. Voor iedereen was er meer dan genoeg keus uit vele lekkere gerechten.

Tijdens het diner werden er nog 3 awards uitgereikt, hierop konden alle collega’s gedurende de dag stemmen; “Best geklede connectie medewerker’, ‘staat altijd voor iedereen klaar’ en de ‘duizendpoot’ award.

Wat en hoe?

  • 280 personen

  • Ontvangst met fruitsappen en smoothies

  • Vergadering

  • Healthy break

  • 8 workshops

  • Festivalfood

“Voor de aftrap van onze nieuwe organisatie waren we op zoek naar een sfeervolle locatie met ruimte genoeg voor 250 mensen. De keus viel op Watergoed vanwege de unieke ligging aan het water, het relaxte zomerse sfeertje (zelfs bij grijs weer) en de brede mogelijkheden die de verschillende ruimtes en het terrein bieden.

We zijn onder de indruk van de flexibiliteit en de professionaliteit van Watergoed. Ze benutten hun ruime ervaring optimaal om er samen een mooi evenement van te maken. In de voorbereiding is goed met ons meegedacht en aanpassingen op het laatste moment waren geen enkel probleem. Op de dag zelf was er veel vriendelijk personeel beschikbaar waarmee we makkelijk en snel konden schakelen bij vragen of dreigende kinken in de kabel.

De dag was precies zoals we gehoopt hadden, dankzij het team van Watergoed. Het was een partnerschap en geen klant-leveranciersrelatie en dat is een subtiel maar cruciaal verschil. Echt een aanrader!”

De Connectie

Inspiratie