Jubileumdag

Cobra Club

Wat een jubileum bijeenkomst, 25 jaar Cobra club Nederland. De leden zijn allen liefhebbers van de klassieke gedenkwaardige sportauto uit de jaren 60! Er werd voor deze bijzondere gelegenheid een minstens zo bijzondere locatie gezocht waar 70 auto’s met 150 leden konden verblijven. Naast overnachtingsmogelijkheden moest er ook voldoende aanbod aan diverse activiteiten zijn.

Op vrijdag arriveerde het merendeel van de gasten en konden zij, nadat ze hun camper of tentje geïnstalleerd hadden, direct aanschuiven aan het Italiaanse buffet. Uiteraard was er nadien de mogelijkheid om nog wat na te borrelen en zodoende de mede-Cobra liefhebbers uit het hele land weer te spreken. Op eigen initiatief verplaatsten de gasten zich langzaamaan richting bed. In de ochtend stond er voor alle slaapgasten een uitgebreid ontbijtbuffet klaar in de Kapschuur en op het bijbehorende terras met prachtig uitzicht.

Om 9.30 werd iedereen geacht startklaar te staan voor de ontvangst, het welkomstwoord en aanvang van de activiteiten. Er werd gewisseld middels een rondesysteem, waarbij de groepen ieder uur door wisselen. Van de tapas workshop door naar het Quad rijden, en van daar richting het shredder rijden als afsluiter. Lunchen werd tussentijds gezamenlijk gedaan.

Tegen 16.30 uur was het tijd voor de borrel, waarvoor de deelnemers zich op het Kapschuur terras verzamelden. Diegene die het nodig vond kon de tijd gebruiken om zich op te frissen om daarna tegen 18.30 uur plaats te nemen rond het kampvuur. De barbecue werd aangestoken en men kon genieten van overheerlijke gerechten. Ook stond er deze avond nog een klein feestje in de planning waarbij volop plezier gemaakt werd. De gasten die (wederom) bleven overnachten dansten richting tent aan de waterkant. Voor hen stond de volgende dag om 8 uur de Robuuste broodtafel klaar waarna ook voor hen het 25-jarig jubileum ten einde liep!

Wat en hoe?

  • 70 Cobra’s

  • 150 personen

  • Campinglocatie, 2 overnachtingen

  • Puzzeltocht

  • Tapas workshop

  • Terrein rijden

  • Quad rijden

  • Italiaans buffet en bbq

Inspiratie